Ascoli – Pro Vercelli

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Ascoli är ett stabilt hemmalag rent spelmässigt. Senast hade man 2-0 hemma mot tabelljumbon Trapani men tappade till 2-2 vilket kändes onödigt eftersom att laget förtjänade att vinna. Ikväll får Ascoli snabb chans till revansch. Laget får äntligen tillbaka mittfältaren Bianchi som ej varit tillgänglig för spel.

Pro Vercelli förlorade i helgen hemma mot Spezia. Laget har för tillfället en ganska tuff period och man är seriens näst sämsta bortalag med bara bättre målskillnad än det sämsta. Laget står fortfarande utan seger på resande fot. Till denna match har man dessutom viktiga spelare borta.

Jag spelar på raka ettan till 2,15 @ William Hill.

  • Match: Ascoli – Pro Vercelli
  • Speltips: Ascoli (1)
  • Odds: 2,15 @ William Hill
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 18:30, 14/2

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar