Modena – Pro Vercelli

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Modena har varit kända de senaste åren som ett stabilt hemmalag och det är också på Stadio Alberto Braglia man tagit mesta av sina poäng denna säsongen. Dock har man varit usla på bortaplan och man har verkligen sett bristerna i laget och defensiven. 16 mål på 12 matcher är väl inte jättebra om man säger så. ”Canarini” sälpper in betydligt färre mål på hemmaplan, förutsättningarna idag är dock annorlunda. Offensivt har man väl aldrig varit så jättebra, dock har man haft en Pablo Granoche som gjort i stort sett alla mål framåt senaste säsongerna. Thiago Cionek, Stefan Popescu är både otillgängliga i denna matchen.

Pro Vercelli kommer från 2 raka segrar mot Livorno (hemma) och Ascoli (borta). Så självförtroendet måste vara hyfsat bra just nu. Men man måste vara ärlig och säga att målskyttet inte varit något att hurra överhuvudtaget. Men med tanke på att hemmalaget inte har den stabilaste defensiven denna säsong samt att man nu saknar 2 defensiva pjäser så tycker i alla fall jag att det borde finnas en chans att få in en balja denna kväll. Någon gång måste det lossna för den rutinerade Ettore Marchi som har det i sig, 17 mål två säsonger i rad säger en del.

Jag spelar Båda lagen att göra mål till oddset 2.12 @ Unibet

  • Match: Modena – Pro Vercelli
  • Spel: Båda lagen gör mål
  • Odds: 2.12 @ Unibet
  • Insats: 2,5/10 Units
  • Spelstopp: 20.30, 14/11

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar