Ascoli Picchio – Bari

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Ascoli hittas på nästjumboplatsen i tabellen. Därmed befinner man sig på en av de platserna som leder neråt, till tredjedivisionen. Glappet till kvalplatserna är på fyra poäng, fem till säker mark, med matchen mer spelad än flera bottenkonkurrenter. Pressen är såklart enorm. Senast spelade hemmalaget oavgjort borta mot Spezia. Klubben hade emellertid en spelare mer på planen under merdelen av matchen.

Bari är desto starkare. Formraden står i 4-3-0 och sist krossades Brescia med hela tre mål mot noll. Det verkar onekligen som att formen är toppad inför avslutningen och ska man bli en del av toppduon, då är det mer än nödvändigt att vinna matcher av denna karaktär. Gästerna kommer till matchen med en avslappnad aproach. Bari har inte förlorat en enda match sedan starten på februari månad.

Jag spelar på Bari +0 (Asian Handicap) till 1,79 @ ComeOn

  • Match: Ascoli Picchio – Bari
  • Speltips: Bari +0 (AH)
  • Odds: 1,79 @ ComeOn
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 28/3

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar