Livorno – Cagliari

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Livorno upplever för tillfället en riktigt påfrestande period, där man inte får resultaten med sig och sånt påverkar definitivt självförtroendet. Senast, nu i veckan, spelade man 0-0 hemma mot Salernitana i en match där det inte saknades chanser, varken för Livorno eller Salernitana. Nu är det dags för en ännu tuffare match när man möter Cagliari som har ganska bra form. Livorno kommer nog har en del boll, men man får se upp väldigt mycket då Cagliari är hypervassa på ställa om. Dessutom har Livorna ett flertal avbräck, vilket förmodligen kommer märkas i denna match.

Cagliari kommer till matchen från en ganska stark insats när man besegrade Virtus Lanciano med 1-3 på bortaplan. Det gjorde man med flera ordinarie på bänken. ”Rossoblu” gjorde det som krävdes helt enkelt, sånt är starkt i sig. Nu möter man ett Livorno som har en ganska dålig form, och även om man kanske förtjänade mer än 1 poäng senast så har man det riktigt svårt att vinna matcher. Jag tror vi kommer få se ett bra Cagliari här som säkert kommer ligga en del på kontring, men är det något lag som är bra på ställa om så är det Cagliari. Dessutom placerar man sig på andraplatsen, vilket också säger en hel del

Jag spelar Cagliari draw no bet till 1.66 @ Unibet.

  • Match: Livorno – Cagliari
  • Spel: Cagliari draw no bet
  • Odds: 1.66 @ Unibet
  • Insats: 6,5/10 Units
  • Spelstopp: 15.00

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar