Cagliari – Crotone

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Cagliari åkte som bekant ut ur Serie A förra säsongen och har förlorat en del viktiga spelare, men inte så att man inte kommer förberedda till Serie B. Man har fortfarande en del skickliga spelare plus några intressanta nyförvärv och på pappret är man utan tvekan ligans bästa lag. Och när man möter ett Crotonesom hamnade ganska långt ner, precis över strecket i den nedre regionen, så borde man ju bara vinna. Dessutom har man ju hemmaplan. Och det kommer säkert bli full fart framåt ganska omgående med en offensiv som känns riktigt bra för Serie B. Dessutom har man varit målfarliga på försäsongen.

Crotone klarade sig kvar i Serie B förra säsongen med nöd och näppe och man har nästan samma trupp. Förra säsongen blev det 21 insläppta på hemmaplan och 31 på bortaplan. Och när man nu möter seriens bästa lag med en väldigt intressant offensiv så är det ju så att man kommer få det oerhört tufft bakåt och säkerligen förlora den här matchen innan den ens börjat. Crotone har ingen jättebra defensiv och på bortaplan mot Cagliari ställs dem på prov, som säkert kommer sluta illa för Crotones del.

Jag spelar Cagliari över 1.5 mål till 1.83 @ bet365

  • Match: Cagliari – Crotone
  • Spel: Cagliari Över 1.5 mål
  • Odds: 1.83 @ bet365
  • Insats: 8/10 Units
  • Spelstopp: 20.30

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar