Cagliari – Milan

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Cagliari har börjat denna säsong upp och ner, när det väl är upp slår man lag som Inter borta med 1-4, visserligen lite hjälp då Nagatomo i Inter tog 2 gula på mindre än 5 min. och man vinner, som nu senast, med 0-4 borta mot Empoli. Men man när man varit nere så har man förlorat hemma mot Atalanta med 1-2 och hemma mot Torino med 1-2, två lags om inte haft den bästa starten på säsongen. Och det är såhär det är att spela under en tränare som Zdenek Zeman, som man förövrigt gillar på något sätt. Men en sak är ju säker och det är att det blir ju allt som oftast mycket mål under Zemans ledning. Målsnittet i Cagliaris matcher än så länge ligger på 3 mål per match. man har gjort 13 mål och släppt in 11 på 8 matcher. Kollar vi på de 8 matcher som Cagliari spelat så har 5 av dom gått över linan som jag rekar ikväll. Det finns ju en spelare som Zeman haft tidigare när han tränade Foggia och det är Marco Sauoch väl i Foggia säsongen 10/11, som ligger ett par snäpp ner i seriesystemet, öste han in mål. Ifjol hade han dock det lite knackigt. Men denna säsong har börjat väldigt lovande då han gjort 4 mål redan och Zeman har mig veterligen en stor förtjänst till det, såklart. En annan spelare som verkar ha vuxit rejält och gör mål som aldrig förr är ju vår egen svenska spelare, Albin Ekdal. 4 baljor har han gjort och mer lär komma, var så säkra. Och man bör ju inte glömma Victor Ibarbo som spelade VM för sitt Colombia nu i somras och är en väldigt snabb och oförutsägbar spelare. Tycker han passar väldigt bra in i Zemans snabba offensiva spel.Inga avstängar och endast Sebastian Eriksson är skadad.

Milan har ny tränare denna säsong genom förre stormålskytten Pippo Inzaghi och man har börjat säsongen på ett ganska så positivt sätt, 15 poäng på 8 matcher får väl ses som klart godkänt med tanke på debaclet förra säsongen. Man har haft en bra offensiv där Keisuke Honda har gjort 6 mål (ligger 2a i skytteligan). Stephan El Shaarawy fått en nystart och bidragit mycket med sina löpningar och kreativitet. Man har även en Fernando Torres vilket i och för sig kanske inte imponerar på någon inklusive mig själv, han har dock hunnit göra 1 mål hör och häpnad. Man har tagit in Jeremy Menez från PSG, tidigare Roma, som gjort det bra såhär i början, men startar nog på bänken. men vilken kille att byta in liksom, blixtsnabb mot ett trött Cagliari försvar i slutet om det är nödvändigt. På bänken sitter även, den gamle men alltid lika underbara, Pazzini och nye Bonaventura från Atalanta som har hunnit med att göra 1 mål. Faktum är att man har gjort flest mål i hela Serie A efter omgång 8, hela 17 stycken. Man har släppt in lika mycket som Cagliari och det är bara 6 lag som släppt in fler mål. Målsnittet i Milans matcher ligger på ca 3,5 mål per match. Och det är på bortaplan man gjort de flesta målen, närmare bestämt 11 av de 17 målen.Inga avstängningar och bara Montolivo skadad som inte spelat på hela säsongen. Men om denna elva stämmer så tycker jag att man väljer en sämre målvakt från start, jag tycker att Diego Lopez är en bättre målvakt än Christian Abbiati.

En sammanfattning på det hela är att statistiken säger målrikt, tränarnas filosofi säger målrikt och historien säger målrikt. Båda lagen har sin starkaste del i offensiven samt sin svagaste del i defensiven, tycker jag.  Spelet för i afton är alltså Över 2.5 Mål. Bara tuta och kör nu!

  • Match: Cagliari – Milan
  • Spel: Över 2.5 Mål
  • Odds: 1,73 @ bet365
  • Insats: 8/10 units
  • Spelstopp: 20:45

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar