Cagliari – Fiorentina

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Vi tar oss till Sardinien i Serie A där Cagliari tar emot Fiorentina där Cagliari kommer från en stark insats i Neapel senast och Fiorentina kommer från en stark insats i Verona senast. Här drabbar dom samman och jag tror vi kommer få se en underhållande match här.

Cagliari har jag berättat om 2 gånger tidigare och båda gångerna lirade jag över 2.5 mål. Tyvärr slutade dessa matcher bara 1-1 när dom borde slutade med betydligt fler mål, men sån är fotbollen. Men jag tänker fan inte ge mig utan jag går på för mycket mål även här då jag ser alla möjligheter att dom återigen ska gå över 2.5 mål i en match. Nu möter man Fiorentina som har en del vassa spelare, men framförallt så är man ju vassa själva. Vi har en Victor Ibarbo som alltid är farlig när han är på språng och gjorde mål senast mot Napoli borta där man spelade 3-3 i en sprakande tillställning. Men en spelare som var ännu bättre i den matchen och som säkerligen gjorde sin bästa match för säsongen var Diego Farias som hotade jämt och ständigt och slog till med 2 fina mål. På de senaste 5 matcherna har man 3 stycken matcher som gått över 2.5 mål och då finns det inte som kallas för defensiv, utan han kör offensiv är bästa försvaret och kör det fullt ut. Det får bära eller brista helt enkelt och det är precis så det sett ut i flera matcher, stortorsk eller storvinst. Det största avbräcket inför denna match är ju anfallaren Marco Sau som går skadad, dock så ersätter Diego Farias och gör det bra så inget som skrämmer mig det minsta just nu. Annars är det ytterbacken Nicola Murru som vi stryker här.

Fiorentina har varit lite av en besvikelse i mina ögon och säkert i många andras också. Men med en inte så bred trupp så blir det kännbart när man har anfallare på anfallare skadad hela tiden. Giuseppe Rossi är ju långtidsskadad, som alltid, och talangen Federico Bernasdeschi skadade sig för ett tag sen och blir borta en tid. Mario Gomez har gått skadad men är dock tillbaka för någon match sen och bildar troligen anfallspar med den talangfulle klasspelaren Juan Cuadrado. Även om jag hade föredragit hete Khouma Babacar på topp då han har näsa för målet, men han lär väl komma in om inte annat. Nu kanske man är på gång lite då man vann senast i ligan med 1-2 borta mot Hellas Verona och man vann med samma siffror borta mot Guingamp i Euroa League i torsdags. Möjligen att man känner av den matchen i benen men man måste verkligen se upp för det är hyperfarligt att inte vakna mot ett energifyllt Cagliari.

Oddset för att båda gör mål i en match med över 2.5 mål liras till några steg över medel på bet365.

  • Match: Cagliari – Fiorentina
  • Spel: Över 2.5 Mål + BLGM
  • Odds: 1.90 @ bet365
  • Insats: 7/10 Units
  • Spelstopp: 15.00

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar