Fiorentina – Inter

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Fiorentina jagar bakom kvällens motståndare och befinner sig i en ganska prekär situation. För tillfället placerar sig laget på åttondeplatsen i tabellen och har åtta poäng upp till femteplatsen och Europa League-kval. Man har inte vunnit på fyra raka matcher, 0-2-2, och tappade 2-0 till 2-2 under de avslutande tio minuterna i derbyt mot Milan förra veckan. Fiorentinas säsong är misslyckad.

Inter står med fyra poäng upp till topp fem och de ordinarie Europa League-platserna, men även sexan kommer slussas ut i Europa och dit är avståndet endast på två poäng. Inter har gjort dåliga insatser på slutet. Inter kan extremt mycket mer än det här och känslan är att man bara behöver lite medvind. Det vore ett fiasko av den största modellen om laget misslyckades med att ta en plats i Europa.

Jag spelar på Inter Draw No Bet till 1,91 @ William Hill.

  • Match: Fiorentina – Inter
  • Spel: Inter DnB
  • Odds: 1,91 @ William Hill
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 20:45, 22/4

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar