Fiorentina – Inter

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Fiorentina innehar åttondeplatsen i Serie A. Hemmalaget är formstarka för tillfället och kommer senast från ett kryssat resultat mot Milan. Dessförinnan förlorade de mot Lazio i cupen, i den enda förlusten på nio matcher. Klubben befinner sig mitt i ett generationsskifte, saknar rutin, men har samtidigt visat att lagets talang räcker ganska långt. Skadesituationen ser lovande ut. Hemmalaget är närapå skadefritt.

Inter innehar tredjeplatsen i Serie A. Laget har tappat mer eller mindre allt, dippat ner djupt. Av de sex senaste matcherna, varav två i cupen, har inte en enda vunnits under ordinarie speltid och det har blivit ett mål framåt under denna period. Inter ska dock värderas som flera klasser bättre än Fiorentina, vilket tabellen också understryker. Snart måste en reaktion komma på de senaste veckornas fiasko.

Jag spelar på Inter +0 (Asian Handicap) till 1,96 @ bet365.

  • Match: Fiorentina – Inter
  • Speltips: Inter +0 (AH)
  • Odds: 1,96 @ bet365
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 5/1

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar