Milan – Inter

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Derby della Madonnina spelas denna gång mellan två lag i kris. Inter har stora ekonomiska problem medan Milan har det kämpigt på det sportsliga planet.

Milan är i sportslig kris medan Inter är i stora ekonomiska problem. Milan har underpresterat hela säsongen och det finns i allmänhet ingen anledning att ha höga förväntningar på 3 poäng oavsett vem man spelar mot. Särskilt så med tanke på att laget släppt in i genomsnitt 1,3 mål per match och bara lyckats göra 1,5. Milan inleder sina avslutande matcher med derbyt mot Inter följt av bortamötet med Atalanta innan man avlsutar hemma mot Sassuolo. Milan Channel rapporterar om hur Milans anfall förväntas att formeras mot de blåsvarta: Pazzini ser ut att få ta sig an rollen som ensam anfallare. Bakom honom kommer det finnas tre spelare. Balotelli får en fri roll på vänsterkanten, Kaká kommer spela centralt och det är fortsatt osäkert om antingen Poli eller Honda får chansen från start på högerkanten. Det känns som att Milans bästa chans att straffa Inter är att komma förbi på kanterna, där Taarabt borde kunna utmana D’Ambrosio och där Honda borde kunna göra slarvsylta av sin landsman Nagatomo. På mittplanen riskerar vi dock att bli utspelade när De Jong, Montolivo och Kaka ställs mot Cambiasso, Hernanes och Kovacic. Värt att nämnas är att Milan inte har vunnit mot Inter sedan supercupen där Zlatan och Boateng målade.  Milan som förlorade helgens ligamatch mot Roma och därmed är sex poäng baom Inter i tabellen

Inter har bara tre matcher kvar av säsongen 2013/2014  där man närmast ställs mot Milan i bortaderbyt.  Sedan väntar en svår hemmamatch mot Lazio följt av Chievo borta i den avslutande omgången. Att Inter möter såväl Milan som Lazio i de avslutande omgångarna innebär självklart en extra spänning med tanke på tabellpositionerna och kampen om Europaplatserna. Senaste fick man med sig ännu ett kryss i helgens ligamatch mot Napoli. Det var lagets femtonde kryss för säsongen. Inget annat lag i Serie A har spelat lika många oavgjorda matcher den här säsongen. Matchen slutade mållös och Handanovic fick åter hålla nollan. Inter är därmed det lag i Serie A som släppt in minst antal mål frånsett Juventus och Roma. Ett Inter som därmed gick upp på femtiosju inspelade poäng. Torino, Lazio och Hellas Verona vann dock sina matcher och därmed är de fem poäng bakom Inter i kampen om femteplatsen. Inter har gått obesegrade de sex senaste matcherna och ser ut att ha hittat en uppställning som fungerar. Mazzarri har funnit balansen på mittfältet med Hernanes intåg i laget. Han har även lyckats hitta en plats för unge Kovacic samtidigt som han gått upp och spelat med två anfallare istället för att lämna Palacio som ensam spets. Frågan är om Mazzarri lyckas avsluta bra och få fortsatt förtroende inför nästa säsong? Kontinuitet är nämligen någonting som skulle behövas för Inters del.

Inter och Milan är sett till deras namn och historia rätt värdelösa idag. Inter har tagit sig ur sin lilla kris och funnit en stabilitet i ledningen. Klubben jobbar mot klara mål och man har funnit en grund att stå och gå på. Jag tror derbyt blir tufft. Det har inte varit någon bra säsong för något av lagen, men Inter är ett tufft lag och de har alltid kvalité i vad de gör, visserligen har Milan hemmaplan, men jag tror att Inter verkligen vill ha 4:e platsen och en direkt Europa League-plats.

  • Match: AC Milan – Inter
  • Spel: Inter Draw no Bet
  • Odds: 2,10 @ bet365
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 4/5, 20:45

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar