Sampdoria – Empoli

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Sampdoria kommer från en imponerande seger hemma mot Verona med 4-1, där man avgjorde matchen redan i första halvlek. Sedan spelade man mer eller mindre av matchen därför är statistiken från matchen lite missvisande kan jag tycka. Men man visade absolut att på hemmaplan är man starka och man har imponerat mer än vad jag trodde inledningsvis av säsongen. ”Blucerchiati” har ett vasst anfallspar där Eder ledde skytteligan inför denna omgång med sina 7 mål och där Luis Muriel inte ligger så långt efter med sina 4 mål. Och när Gazzetta dello Sport även skrivit dit Antonio Cassano som trequartista bakom dessa herrar så kan jag inte annat än tro att man kommer få ett flertal chanser ikväll.

Empoli har gjort det över förväntan denna säsong, men det är framförallt på hemmaplan man tar sina poäng som mest och det kommer man kanske fortsätta göra även om jag tror vi får se Empoli under strecket så småningom. Och när man sen åker till Genova och ska möta Sampdoria som har självförtroende efter den fina vinsten senast så tänker jag att man kommer få problem. Nä men normalt sett ska man få problem i en sån här match och man har släppt in minst 2 mål i 3 av de 4 bortamatcher.

Jag spelar Sampdoria över 1.5 till oddset 2.25.

  • Sampdoria – Empoli
  • Spel: Sampdoria över 1.5 mål
  • Odds: 2.25 @ Unibet
  • Insats: 6/10 Units
  • Spelstopp: 20.45

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar