Empoli – Roma

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Empoli senaste sju matcher har resulterat i endast fyra poäng. ”Azzurri” är alltså segerlösa på sju matcher, varav de två senaste har resulterat i förluster. I dem två senaste matcherna har man släppt in två respektive tre mål. Formen är dessvärre långt ifrån vad den var tidigare under säsongen, då överraskade man alla med sin eleganta offensiva fotboll. Emellertid var inte försvarsspelet alltid på topp, men då fanns som sagt en offensiv som ändå hjälpte till i presspelet till exempel. Dessutom har Empoli tunga avbräck både defensivt och offensivt.

Roma är återigen tillbaka på segertåget och detta efter att man bytte tränare. Nu är det Spalletti som sitter vid rodret vilket även syns på planen då det har lossnat offensivt. Han spelar ju en offensiv fotboll vilket även gynnat flera spelare. Att man sen fått in El Shaarawy och Perotti i januari är bara positivt då Roma behövde lite ny energi. Även Salah har kommit igång igen efter att ha börjat serien på ett bra sätt. Man är nu uppe i fem raka vinster i ligan och har gjort minst 2 mål i alla fem matcherna.

Jag spelar Roma över 1.5 mål till 1.97 @ Unibet.

  • Match: Empoli – Roma
  • Spel: Roma över 1.5 mål
  • Odds: 1.97 @ Unibet
  • Insats: 6,5/10 Units
  • Spelstopp: 18:00, 27/2

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar