Empoli – Genoa

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Empoli hittas på sjuttondeplatsen i tabellen. Laget har emellertid sju poäng ner till det röda tabellområdet och det ska mycket till för att man ska trilla ur högstaligan. På hemmaplan har Empoli haft riktigt bra utdelning, endast en förlust på de fem senaste matcherna, samtidigt har tre stycken vunnits. Laget rapporteras komma till spel med en skadefri trupp.

Genoa återfinns på sextondeplatsen i tabellen och har utan tvekan en formsvacka för tillfället. Laget har inte tagit en enda vinst på elva raka matcher. Dessutom har man torskat i åtta av dessa elva matcher. Genoa är dessutom fasansfullt tunna på resande fot. Inte en enda match på resande fot sedan oktober, också 11 stycken till antalet, har vunnits. Ynka två pinnar på dem.

Jag spelar på Empoli+0 (Asian Handicap) till 1,90 @ bet365.

  • Match: Empoli – Genoa 
  • Speltips: Empoli +0 (AH)
  • Odds: 1,90 @ bet365
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 15:00, 5/3

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar