Atalanta – Sassuolo

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Atalanta har imponerat under den nuvarande säsongen och innehar tredjeplatsen inför sista omgången med 66 inspelade poäng. Hemmalaget har även hittat målet, i ligaspelet flest gånger. Laget överträffade mångas förväntningar i Serie A och de, nådde dessutom finalen i Coppa Italia efter att bland annat besegrat Juventus. Det blev dock förlust mot huvudstadslaget Lazio i cupfinalen (2-0).

Sassuolo har inte någonting kvar att spela för. De är varken hotade från botten eller har chans till några Europaplatser. De hittas på tiondeplatsen med 43 inspelade poäng och 52-57 i målskillnad. Det får ändå räknas som en helt godkänd säsong för de grönsvarta. Inför matchen, finns det frågetecken kring Sensi, Peluso och Magani som alla även var frånvarande i senaste matchen. Formen är rätt knackig.

Jag spelar på Atalanta HT/FT till 1,72 @ bet365.

  • Match: Atalanta – Sassuolo
  • Spel: Atalanta HT/FT
  • Odds: 1,72 @ bet365
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 20:30, 26/5

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar