Lazio – Fiorentina

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Lazio behöver plocka tre pinnar i söndagens match mot ”Violerna från Florens” för att haka på toppen. Biancocelesti halkade efter lite efter den knappa 1-2-förlusten borta mot Roma. Inget hemmalaget ska behöva skämmas över, däremot skulle en vinst placera dem så lite som fem poäng bakom serieledande Inter och framförallt förbättra lagets position i tabellen, samt närma sig Champions League-platserna.

Fiorentina satsar på framtiden, det är en sak som är klar. Klubben är mitt i ett generationsskifte. inför året skeppades gamla spelare ut, till förmån för yngre förmågor. Anmärkningsvärt är bland annat att enbart två spelare i truppen är över 30-årsgränsen. Toppstriden är man inte aktuella för på en bra tid framöver. Laget innehar niondeplatsen med 5-2-6 i resultatraden. Hemmalaget ska vara favoriter här.

Jag spelar på raka ettan till 1,71 @ bet365.

  • Match: Lazio – Fiorentina
  • Spel: Lazio (1)
  • Odds: 1,71 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:00, 26/11

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar