Nederländerna – England

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Nederländerna gjorde en dramatisk comeback mot Turkiet i senaste matchen, och säkrade en 2-1-seger i Berlin. Trots den avslutade förlusten mot Österrike med 3-2 i gruppspelet, har Ronald Koemans pjäser kommit tillbaka. Dem inledde slutspelet strålande med 3-0-seger mot Rumänien. Laget har producerat minst två mål, i sex av deras senaste sju tävlingsmatcher.

England har också gjort en dramatisk resa fram till semifinalen. Engelsmännen har dessutom haft turen med sig denna sommar. Laget avancerade vidare efter att ha besegrat Schweiz på straffar i Düsseldorf. Anmärkningsvärt nog har laget endast vunnit två av sina senaste tio matcher inom 90 minuter, vilket kan oroa England med tanke på deras svaga resultat mot onsdagens semifinalmotståndare.

Jag spelar på Nederländerna Draw No Bet till 2,16 @ Nordicbet.

  • Match: Nederländerna – England
  • Speltips: Nederländerna DnB
  • Odds: 2,16 @ Nordicbet
  • Insats: 1/10
  • Spelstopp: 21:00, 10/7

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar