Nederländerna – Turkiet

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Nederländerna tog tillräckligt med poäng för att avancera vidare från gruppspelet. Holland hamnade på tredjeplats, efter Österrike samt Frankrike. Därefter vann de åttondelsfinalen mot Rumänien (3-0). Laget dominerade matchen redan från start. Holland har såklart det som krävs, för att ta sig ännu längre i den här turneringen. Jag tycker även att laget förtjänar favoritskapet här.

Turkiet slutade på andraplats i sitt gruppspel, efter Portugal. I sin åttondelsfinal vann Turkiet en fartfylld drabbning mot Österrike med 2-1. Mittbacken Merih Deniral blev matchens spelare. Hand stod för båda Turkiets mål på fasta situationer. Montellas lag fick dock gräva rejält djupt för att säkra avancemang mot ett riktigt bra Österrike. Gunoks fantastiska målvaktsräddning i slutsekunderna blev avgörande.

Jag spelar på raka ettan till 1,61 @ expekt.

  • Match: Nederländerna – Turkiet
  • Speltips: Nederländerna (1)
  • Odds: 1,61 @ expekt
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 21:00, 6/7

SpelbolagBonusLänk
1500 krSpela här!

Lämna ett svar