Kroatien – Turkiet

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Kroatien imponerade under deras senaste landslagsmatcher för knappt en månad sedan, när nationen först besegrade Lettland på hemmaplan med 5-0 och därefter inkasserade en trygg 1-0-seger borta mot Armenien. De visar kvalité både offensivt respektive defensivt. Ikväll spelas gruppfinal inför en fullsatt arena. Kroaterna slog Turkiet på bortaplan med 2-0 och bör kunna vinna även nu ikväll.

Turkiet har gått helt okej i EM-Kvalet och befinner sig just nu på andraplats med tio inspelade poäng på fem matcher, tre poäng före tredjeplacerade Armenien. Vid senaste samlingen i september var det dock två matcher som lämnade en stor besvikelse då man endast lyckades med att få med en poäng hemma mot Armenien efter en sen kvittering i 88:e minuten. Sedan förlorade man med 4-2 mot Japan.

Jag spelar på raka ettan till 1,68 @ Nordicbet.

  • Match: Kroatien – Turkiet
  • Spel: Kroatien (1)
  • Odds: 1,68 @ Nordicbet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 12/10

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar