Napoli – Torino

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Napoli placeras på sjundeplatsen i tabellen, och kommer från två fina segrar. Laget har också möjlighet att avancera yterliggare uppåt i tabellen. Förra säsongen skulle laget ta en överraskande samt historisk ligatitel. Denna säsongen har varit upp och ner, med sparkning av tränare och negativa resultat. Senast imponerade man dock och besegrade Juventus med 2-1. Naturligtvis ett styrkebesked från hemmalaget.

Torino placeras på tiondeplatsen i tabellen. Klubben är betydligt starkare på hemmaplan än borta. Det ser man inte minst på tabellen, men så även lagets senaste matcher, där hemmamatcherna har gett ett betydligt bättre resultat och prestation än på resande fot. Torino möter ett formstarkt Napoli för dagen och det säger sitt. Torino kryssade i den senaste matchen hemma mot Fiorentina (0-0).

Jag spelar på raka ettan till 1,80 @ Unibet.

  • Match: Napoli – Torino
  • Speltips: Napoli (1)
  • Odds: 1,80 @ Unibet
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 20:45, 8/3

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar