Juventus – Torino

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Juventus har under säsongsinledningen inkasserat 14 poäng, som innebär att laget numera placeras på fjärdeplatsen. Detta är sjävklart godkänt, men det är klubbens pendlande i prestationerna, som är något svårbegripliga. Senast kryssade de, trots att Juventus var oförtjänta av poäng. Juventus har det starkare laget här och under fjolårssäsongen vann Max Allegris lag båda inbördes mötena.

Torino har även de blandat och givit en hel del under säsongsinledningen och efter sju spelade matcher hittas de vinröda Turin-laget på tiondeplats. Torino står på nio inspelade poäng men formen på sistone har inte direkt varit något som imponerat. På det tre senaste matcherna har Torino bara fått med sig två oavgjorda resultat och i hemmamötet senast var det återigen produktionen framåt som inte stämde.

Jag spelar på raka ettan till 1,98 @ betsson.

  • Match: Juventus – Torino
  • Spel: Juventus (1)
  • Odds: 1,98 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:00, 7/10

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar