Milan – Torino

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Milan gästas av Torino under måndagskvällen. Hemmalaget med Zlatan på toppen har höjt sig rejält rent kollektivt sedan svenskens ankomst och här tror jag man tar tre viktiga poäng och avancerar upp på europaplats. Sedan Ibrahimovic plockat på sig svartröda tröjan, har Milanoklubben endast noterats för en serieförlust, på nio matcher. Torsken kom mot säsongens utropstecken Inter i Milanoderbyt.

Torino med sina bedrövliga prestationer på senaste tiden, tappar mark i tabellen. För närvarande hittar vi Turin-klubben på en trettondeplats i tabellen och det råder inga större tveksamheter kring att man borde göra det bättre med tanke på spelarmaterialet. De senaste veckorna har varit mardrömsliknande för laget, allt började med en knapp förlust mot Sassuolo. Gästerna har nu fyra raka förluster.

Jag spelar på raka ettan till 1,56 @ ComeOn.

  • Match: Milan – Torino
  • Spel: Milan (1)
  • Odds: 1,56 @ ComeOn
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 17/2

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar