Milan – Torino

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Milan imponerar för tillfället och innehar åttondeplats i högstaserien efter tre raka segrar. Ibrahimovic är en segermaskin i djupet och verkar gett kraft till Milan. Man har imponerat betydligt senaste tiden och förhoppningarna på prestationer, finns. Hemmalaget kommer ta denna kvartsfinal av Coppa Italia på största allvar. Zlatan lever givetvis för titlar och kommer troligtvis finnas i startelvan.

Torino torskade med 0-7 på hemmaplan mot Atalanta i helgen, ett resultat som lär vara ett hårt slag i ansiktet för Torino. När Milan väntar i cupen, ett mycket formstarkt lag i Italien, så lär det inte bli lättare. Inga 7 mål i baken direkt, men en tuff utmaning som man inte kommer klara av om man presterar på den nivån man gjorde under helgen. Självförtroendet ökar inte direkt inför tisdagen.

Jag spelar på raka ettan till 1,80 @ bet365.

  • Match: Milan – Torino
  • Spel: Milan (1)
  • Odds: 1,80 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 28/1

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar