Atalanta – Torino

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Atalanta har fått ordning på försvarsspelet. Värvningen av Demiral spetsade lagets försvar, men framåt är fortfarande klubbens fokus. Dem förfogar över Zapata och Muriel, men hemmalaget, har också värvat in Lookman inför säsongen. Känslan är att Atalanta löser detta möte på hemmaplan. Hemmapremiären slutade alltså 1-1 mot Milan och den här gången har de även ett betydligt lättare motstånd.

Torino spelade mot Lazio i premiären, men bortamötena har bägge två varit mot nykomlingar med ett bra resultat. Två vinster och en oavgjord är såklart starkt hittills, men Torino är inte riktigt på den nivån i år. Atalanta på bortaplan är en av de tuffaste bataljerna, speciellt för Torino som tappar Andrea Belotti till en seriekonkurrent i år. Antonio Sanabria har ersatt den italienska anfallaren.

Jag spelar på raka ettan till 1,75 @ NordicBet.

  • Match: Atalanta – Torino
  • Spel: Atalanta (1)
  • Odds: 1,75 @ NordicBet
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 20:45, 1/9

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar