Torino – Lecce

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Torinos säsongsinledning har varit klart vassare än kvällens motståndare. Klubben är naturligtvis fyllda med självförtroende efter två raka segrar. Dessutom plockade hemmalaget en seger borta mot Atalanta senast och har verkligen visat att Torino håller mot tunga lag. Cristian Ansaldi har haft det tungt under landslagsuppehållet, efter sin skada. Det innebär samtidigt att Ola Aina väntas få chansen i startelvan.

Lecce är ett lag som man sannerligen ska ta på allvar. En klassisk klubb med passionerade supportrar och som har en fin grund att stå på. Med det sagt är det en ganska bra bit upp till de största klubbarna i Serie A, men också ett ordentligt steg upp till lag på nivån som Torino håller. Gästerna må ha hela deras matchtrupp tillgänglig inför den här matchen, men trots det bör bortalaget ses som solklara underdogs.

Jag spelar på Torino -1,0 mål (Asian Handicap) till 1,84 @ bethard.

  • Match: Torino – Lecce
  • Spel: Torino -1,0 (AH)
  • Odds: 1,84 @ bethard
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 20:45, 16/9

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!


Lämna ett svar