Juventus – Torino

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Juventus har förstärkt spelartruppen med Dusan Vlahovic och Denis Zakaria under januari, vilket gett en positiv effekt. Vlahovic hittas även redan i målprotokollet och det gäller också, mittfältaren från Borussia Mönchengladbach. Två fräscha förvärv för Juventus, något som varit saknat senaste säsongerna och som inger nytt blod i klubben. Juventus är storebror i Turin och har dominerat staden.

Torino kommer förmodligen inte ha speciellt mycket att sätta emot. Andrea Belotti har saknats för laget. Senast hoppade han visserligen in med 20 minuter kvar att spela, men det ser inte helt solklart ut inför mötet med Juventus under fredagskvällen. Han är såklart ett plus i kanten för detta Torino, men frågan är han är spelklar för 90 minuter. Juventus kommer dominera bollinnehav och matchbild överlag.

Jag spelar på raka ettan till 1,65 @ betsafe.

  • Match: Juventus – Torino
  • Spel: Juventus (1)
  • Odds: 1,65 @ betsafe
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 18/2

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar