Atlético – Juventus

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Atlético Madrid gick vidare till Champions League-slutspelet efter att ha slutat två i gruppspelet efter Dortmund. Spanjorerna inleder detta dubbelmöte mot Juventus på Wanda Metropolitano, där man är mycket starka. En hemmaplan där trycket är makalöst och Atlético tagit flera tunga skalper under åren. Laget återfinns numera på andraplats i Primera Division, två poäng före rivalen Real Madrid.

Juventus fick en tuff lottning, men ses ändå som den stora favoriten i mötet. Gästerna har rustat upp för en lyckosam Champions League-säsong. Cristiano Ronaldo är invärvad för att man vill vinna de större titlarna. Laget har en god form just nu och har behållt formen en längre tid nu. Man har bara förlorat en match i Serie A. Känns som detta kan bli en händelserik match där hemmalaget bör gå för segern.

Jag spelar på över 1,5 mål till 1,55 @ ComeOn.

  • Match: Atlético – Juventus
  • Speltips: Över 1,5 mål
  • Odds: 1,55 @ ComeOn
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 20/2

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar