Juventus – Atlético

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Juventus måste växla upp i returmötet av åttondelsfinalen. Gästande Atlético vann nämligen med 2-0 senast efter mål från de argentinska mittbackarna Diego Godín och José Giménez. Juventus och kanske framför allt Cristiano Ronaldo behöver nu pressa upp positionerna, medvetna om att ett bortamål betyder, att det måste bli minst fyra framåt för att kunna avancera vidare till kvartsfinalen.

Atlético Madrid har visat prov på en stark defensiv under den sista tiden och har fem raka vinster utan några insläppta mål. Gästerna har såklart mycket goda chanser att avancera här ikväll. Samtidigt ska man komma ihåg att Juventus är förmodligen världens bästa lag på hemmaplan. Därför tror jag att det blir italienarna som kommer vinna här. Lucas Hernández, Filipe Luís och Thomas Partey saknas.

Jag spelar på raka ettan till 1,74 @ betsson.

  • Match: Juventus – Atlético
  • Speltips: Juventus (1)
  • Odds: 1,74 @ betsson
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 12/3

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar