Juventus – Atlético

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Juventus måste växla upp i returmötet av åttondelsfinalen. Gästande Atlético vann nämligen med 2-0 senast efter mål från de argentinska mittbackarna Diego Godín och José Giménez. Juventus och kanske framför allt Cristiano Ronaldo behöver nu pressa upp positionerna, medvetna om att ett bortamål betyder, att det måste bli minst fyra framåt för att kunna avancera vidare till kvartsfinalen.

Atlético Madrid har visat prov på en stark defensiv under den sista tiden och har fem raka vinster utan några insläppta mål. Gästerna har såklart mycket goda chanser att avancera här ikväll. Samtidigt ska man komma ihåg att Juventus är förmodligen världens bästa lag på hemmaplan. Därför tror jag att det blir italienarna som kommer vinna här. Lucas Hernández, Filipe Luís och Thomas Partey saknas.

Jag spelar på raka ettan till 1,74 @ betsson.

  • Match: Juventus – Atlético
  • Speltips: Juventus (1)
  • Odds: 1,74 @ betsson
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 12/3
SpelbolagBonusLänk
betsson11000 krSpela här!