Juventus – Atlético

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Juventus har inte spelat världens vackraste fotboll. Däremot har hemmalaget inte heller spelat dåligt utan poängen har ramlat in och på hemmaplan är de sylvassa. Dessutom är laget obesegrade i ligan och har på 13 matcher spelat in elva vinster och två oavgjorda. Hemmalaget är sedvanligt positionerade serieledare och även snedstegen har uteblivit. I Champions League är Juventus obesegrade.

Atlético Madrid parkerar på andraplatsen i gruppen, tre poäng bakom Juventus och fyra poäng ovanför Lokomotiv Moskva. Senast föll de dock tungt mot Leverkusen på bortaplan med 2-1. De senare har visat upp vissa styrkor på hemmaplan i seriespelet, vilka nu också visade sig i Champions League. Formen har överlag inte imponerat. Fyra segrar på de tio senaste matcherna, varav en på de senaste fem.

Jag spelar på Juventus Draw No Bet till 1,47 @ betsafe.

  • Match: JuventusAtlético
  • Spel: Juventus DnB
  • Odds: 1,47 @ betsafe
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 26/11

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar