PSV – Atletico Madrid

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

PSV kommer till åttondedelsfinalen i CL med ett hyfsat självförtroende efter en hel del skrällar i gruppspelet, bland annat med en seger över Manchester United och oavgjort mot samma lag på bortaplan. Samtidigt toppar PSV den inhemska serien och har en god möjlighet att återigen kamma hem förstaplatsen när en pinne skiljer ner till jagande Ajax, som inför fjolåret hade vunnit fyra serietitlar efter varandra. PSV saknar sin främsta målskytt, Luuk de Jong.

Atletico Madrid har befäst sin ställning i den absoluta Europatoppen. Säsongen kan man, fastän den inhemska titeln ser ut att landa i Katalonien, inte vara annat än nöjda med; stadsrivalen Real Madrid hittas de ovanför i Primera División och hittills har det ju gått bra i Champions League. Atlético är framförallt defensivt starka. Det brukar ofta räcka med en balja framåt för att vinna fotbollsmatcher.

Jag spelar på den raka tvåan till 1,91 @ betway.

  • Match: PSV – Atletico Madrid
  • Speltips: Atletico (2)
  • Odds: 1,91 @ betway
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 24/2, 20:45

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar