Real Madrid – Atlético

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Det första mötet slutade oavgjort och nu i returen på Santiago Bérnabeu står Real Madrid som klara favoriter, trots att de inte vunnit mot rivalen på sju raka försök, nio om vi exkluderar övertid.

Formen ser bra ut hos båda parter; Real Madrid har efter en usel mars månad vunnit fyra av de fem senaste matcherna och spelat en oavgjort. Lördagens seriebatalj mot Málaga vann man med 3-1. Atléticos senaste torsk kom i slutet av februari och sedan dess har tio matcher spelats varav fem vunnits och fem slutat oavgjort.

Det som uppmärksammats mest inför matchen är ändå Reals skadesituation där Gareth Bale, Luka Modric och Karim Benzema alla tre hamnar utanför truppen med bekymmer. Så, det är en svårt decimerad värd vi får se på planen. Därtill är Marcelo borta från spel med en avstängning. Gästerna har ett osäkert kort i anfallaren Mario Mandzukic och från mittfältet räknar vi bort avstängda Mario Suárez. Inte optimalt, men likväl inte i närheten av lika stora problem som Real har. Mitt spel blir på dubbelchansen x2.

  • Match: Real Madrid – Atlético Madrid
  • Spel: Dubbelchans x2
  • Odds: 1,70 @ Beway
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 20:45, 21/4

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar