Atlético – Real Madrid

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Atletico Madrid innehar fjärdeplatsen i Primera Division. Grundproblemet för laget har varit målskyttet och avsaknaden av matchvinnare som kan kliva fram. Flertalet matcher har kryssats som, på pappret, borde ha blivit treor, 6-5-0 i resultatraden. I Champions League verkar det som att slutspelet kommer missas. På klubbens nya arena, måste man sikta in sig på segrar, även mot lagets toppkonkurrenter.

Real Madrid hittas på tredjeplatsen med samma poäng som hemmalaget. ”Los Blancos” spelade in en trepoängare via 3-0 hemma mot Las Palmas före uppehållet, men innan dess förlorade laget två raka matcher, ena mot Girona i seriespelet och den andra mot Tottenham i CL. Gästerna känns inte särskilt stabila i defensiven, medan de har spelarmaterialet för att bryta ner vilket försvar i världen som helst.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,74 @ ComeOn.

  • Match: Atlético – Real Madrid
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,74 @ ComeOn
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 20:45, 18/11

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar