Atlético – Real Madrid

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Returmöte i den spanska supercupen i afton då Real Madrid gästar Atlético Madrid på Vicente Calderon. Vi har 1-1 från första mötet där Raul Garcia frälste Atleti med ett sent kvitteringsmål i 88:e minuten. Hoppar 1×2 i den här matchen och går istället för ett kortspel som känns intressant.

Vi har alltså 1-1 från första mötet på Santiago Bernabéu, vilket innebär att det väntar en ny tuff och tät drabbning i kväll. Även fast den här titeln inte väger särskilt tungt så vill knappast något av dessa lag få stryk mot varandra, så jag förväntar mig att det smäller där ute. Det small även bra i första mötet där Koke inledde matchen genom att få ett kort redan efter fem minuter. Vänsterback Siqueira följde sedan upp med att vrålkapa Bale på kanten i 12:e minuten, vilket självklart renderade i ännu en ”ostskiva”. Sedan fylldes det på med lite gula kort och i slutändan så hade det visats sju gånger. Atlético spelar på gränsen mot marängerna och med Ronaldo och Bale på varsin kant så måste man helt enkelt ta ett kort ibland. Vi har även Gabi och Tiago på det defensiva mittfältet som kommer få slita rejält idag. Blickar vi över på Real Madrid så har vi ju mittbackar Ramos och Pepe, som inte alltid kommer in särskilt schysst eller vältajmat i duellerna. Så det finns verkligen potential för en del kort i afton, dessutom tycker jag att vi fått en passande domare för spelet.

Fernandez Borbalan håller i pipan i kväll, en domare som har en stor portion rutin från La Liga med 10 år på nacken. Men för den sakens skull så är han inte särskilt bra, vilket få domare i den spanska ligan är. Han snittade runt 5,5 gula kort per match förra säsongen på 25 matcher, vilket anses som en relativt hög siffra, då dömde han heller inget av de tyngre derbyna i Spanien ska sägas. Idag kommer det smälla där ute och då tror jag Borbalan slänger upp minst sju kort.

  • Match: Atlético – Real Madrid
  • Spel: Över 6,5 kort i matchen
  • Odds: 1,72 @ bet365
  • Insats: 3/10 units
  • Spelstopp: 22:30

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar