Real Madrid – Atlético

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Real Madrid och Atletico Madrid kommer återigen ställas mot varandra i finalen av Champions League. Finalen blir en repris på 2014 års final, som också var ett derby mellan Madrids två bästa lag. Den gången vann Real efter förlängning. Matchen slutade 1-1, men Real Madrid drog det längsta strået när allting skulle avgöras.

Real Madrid har haft en klart mer behaglig resa. Först slog de ut Roma i åttondelsfinalen, för att sedan vinna mot Wolfsburg i kvartsfinalen. I semifinalen väntade ett orutinerat – sett till erfarenhet av Manchester City. Real Madrid vann då med 1-0 över två matcher.

Sedan finalen mellan dessa lagen är känslan att Atletico Madrid tagit stora steg framåt i sin utveckling. Allting har kulminerat den här säsongen, när laget slagit ut Barcelona och Bayern München i kvarts- respektive semifinalen. Då förtjänar man att gå till final. I Atletico Madrid är det kollektivt som prioriteras och man har som sagt varit väldigt framgångsrika med den här spelstilen. Jag har en känsla av att Atletico sedan en lång tid tillbaka har varit sugna på detta tillfälle och ta revansch.

Jag testar en TV-peng på att Atletico vinner (Draw No Bet) till 2,10 @ William Hill.

  • Matchen : Real Madrid – Atlético
  • Speltips : Atlético (DnB)
  • Odds : 2,10 @ William Hill
  • Units : 2/10
  • Spelstopp : 20:45, 28/5

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar