Real Madrid – Atlético

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Vi är nu framme vid semifinal av den spanska cupen och har två riktiga kanonmöten framför oss denna onsdagskväll. Den hetaste matchen utspelar sig på Santiago Bernabéu där Real Madrid gästas av lillebror Atlético Madrid. Jag går på ett målspel för ena laget där jag tycker oddset är oväntat högt.

Real Madrid har inte haft några större bekymmer med att tagit sig fram till semifinal av cupen, man har faktiskt inte släppt in ett endaste mål så här långt på sina sex matcher. Man går även väldigt bra i ligan för tillfället, trots att man ”bara” fick 1-1 mot Athletic Bilbao förra helgen. Det är en av de svåraste bortamatcherna som finns i fotbollsvärlden och jag tror inte marängerna är allt för besvikna över den poängen. På hemmagräset har man varit riktigt starka den här säsongen och har bara en plump i protokollet, mot just Atlético Madrid (0-1). I övrigt så har man plockat nio segrar och gjort 32 mål framåt på Santiago Bernabéu, vilket blir ett snitt på ungefär 3,5 mål per match. Jag tror man är otroligt revanschsugna efter att ha blivit nollade av lillebror och när vi nu spelar cupmatch så är det värdefullt med mål inför returen. Bale finns med i truppen till den här matchen och jag tror det är på dennes kant som Real Madrid kommer lägga mycket spel, för där finns gästernas svaga länk. Inga bekymmer hos Real Madrid som endast har långtidsskadade Khedira på frånvarolistan.

Atlético Madrid har inte heller haft några större bekymmer i den spanska cupen så här långt, och efter helgen så toppar man även la liga, då man tog en 4-0 vinst mot Sociedad och sprang om Barcelona. Man måste ju bara imponeras över det här laget och det är viktigt för den spanska ligan att ett tredje lag kan tampas med de två giganterna så här långt in på säsongen. Men Atlético har en tuff månad framför sig med spel i både la liga, Copa del Rey och Champions League – något som kommer testa det här laget på allvar. Det har även börjat ramlat in lite skador i truppen och därför ställer jag mig tveksam till om man fixar detta hårda matchande. Filipe Luis är i mina ögon den bästa ytterbacken i la liga och han blir borta hela februari på grund av skada. På den kanten kommer Atlético få problem då ersättare Insúa inte är i närheten av Luis kapacitet, vilket även märktes mot Sociedad. Nu höll man förvisso nollan i den matchen, men jag tycker knappast att siffrorna 4-0 speglar matchbilden där. Nu är det betydligt tuffare motstånd och jag tror som sagt att hemmalaget kommer testa vad Insúa är gjord av på riktigt. Förutom Filipe Luis så stryker vi även Tiago och David Villa till den här matchen.

Real Madrid har revansch att utkräva på Atlético och jag tror man kommer ut riktigt taggade till den här matchen. Med Bale och Ronaldo på kanterna kommer det bli åka av och jag tycker att försvarsspelet hos Atlético sett sämre ut den senaste tiden. Det är viktigt med ett bra resultat inför returen och jag tror därför att man kommer pumpa på framåt i 90 minuter. Hemmalaget över 1,5 spelas med en insats strax över medel till 1,82 hos betsson!

  • Match: Real Madrid – Atlético Madrid
  • Spel: Hemmalaget över 1,5 mål
  • Odds: 1,82 @ betsson
  • Insats: 6,5/10 units
  • Spelstopp: 20:00

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar