Atletico Madrid – Chelsea

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Atletico Madrid innehar andraplatsen i Primera Division (4-2-0 i resultatraden) och formkurvan pekar spikrakt uppåt. Helgens hemmamatch mot Sevilla slutade med en stabil 2-0-vinst och det var den tredje segern på raken. Känslan är att matchen kommer präglas av Atleticos solida försvarsspel. Det finns en stabilitet i försvaret och det börjar redan på spetspositionerna med ett bra presspel.

Chelsea är även dem formstarka för tillfället. Tränaren Antonio Conte ska ha en stor eloge för att kunna leverera resultat för sitt lag trots hans missnöje gentemot klubbstyrelsen. I Premier League, där man föll mot Burnley i premiären, har det därefter blivit fyra vinster och ett kryss i ett mycket tufft spelschema. Det som utmärkt Chelsea är deras offensiva styrka, men här finns respekt för motståndarna.

Jag spelar på under 2,25 mål (Asian Handicap) till 1,80 @ bet365.

  • Match: Atletico Madrid – Chelsea
  • Spel: Under 2,25 mål (AH)
  • Odds: 1,80 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 27/9

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar