Chelsea – Atlético Madrid

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Gårdagens överspel satt fint, även fast det gick in på ett sätt som jag inte alls räknat med. Idag vänder vi blickarna mot den andra semifinalen, där Atlético Madrid gästar Chelsea på Stamford Bridge. Jag testar mig på ett målskyttespel hos gästerna som vi får ett riktigt bra odds på.

Raul Garcia är född i Pamplona och inledde således sin karriär i Osasuna, där han spelade både i b-laget samt i förstalaget under tre säsonger. Men 2007 så packade han och for till huvudstaden, då han signade ett femårskontrakt med Atlético Madrid. Men han fick det aldrig att lossna riktigt och mycket av det tror jag berodde på hans inställning. Han lånades ut till Osasuna säsongen 11/12 och efter detta så får man väl säga att det blivit ändring på attityden. Det här är ingen spektakulär spelare på något vis, men han ville nog gärna tro det själv ett par år tillbaka. En bänkplats hade han aldrig accepterat tidigare, men Simeone har gjort något med det här laget som gör att alla jobbar åt samma håll, även Raul Garcia. Han har verkligen slitit till sig speltid den här säsongen, för när han väl fått chansen så har han gjort det riktigt bra. Han startade förra veckans match mot Chelsea och jag tycker väl att det mesta tyder på att han startar idag igen. Förvisso är Arda Turan redo för en startplats sägs det, men jag tror nog att Garcia går före både Diego och Villa uppe på topp bredvid Costa. En position som kommer ge han lägen, och den här herren är en killer inne i straffområdet. Han hade ett par fina möjligheter i första mötet mot Chelsea och den största styrkan hos Garcia är utan tvekan huvudspelet. Utan att ha koll på det till 100% så tror jag att han gjort hälften av sina mål med skallen den här säsongen. Senaste ligamatchen borta mot Valencia (1-0) så frälste han med just ett nickmål.

Facit denna säsong för Garcia är 9 mål och 3 assist i ligaspelet, detta på 16 matcher från start och 15 inhopp. I Champions League har han också ett fint snitt med 4 mål och 4 assist, detta på 9 matcher från start och ett inhopp. Han kommer som sagt få sina chanser idag och när man spelar bredvid Diego Costa så är det lätt hänt att man får mindre bevakning på sig. Unibet erbjuder 5,65 för det här spelet och det är helt klart värt en liten chanspeng!

  • Match: Chelsea – Atlético
  • Spel: Raul Garcia målskytt
  • Odds: 5,65 @ unibet
  • Insats: 1/10 units
  • Spelstopp: 20:45

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar