Fluminense – Atlético PR

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Fluminense har inledningsvis lyckats relativt bra i seriespelet. Med tre vinster och en förlust är laget placerade på femteplatsen i tabellen. Till förstaplatsen saknas endast en poäng. Fluminense har alltså imponerat och laget har goda möjligheter att blanda sig in i toppstriden. Inför nattens match, tror jag dock att motståndarna kan chocka med att trycka upp sina positioner och höja tempot.

Atlético PR har haft en ganska tungt start, men samtidigt finns det kapacitet i laget. Det som öppnar upp för nästjumbon är att Fluminenses försvarsspel läckt rejält under serieupptakten. Mål insläppta i alla matcher, sex stycken till antalet och då har ändå tre av dessa matcher vunnits. Tanken är att laget kan kliva ut hyfsat aggressivt och mycket handlar om att få en så bra start på matchen som möjligt.

Jag spelar på att Atlético PR gör första målet till 3,40 @ bet365.

  • Match: Fluminense – Atlético PR
  • Speltips: Första målet: Atlético PR
  • Odds: 3,40 @ bet365
  • Insats: 1/10
  • Spelstopp: 01:00, 7/6

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar