Espanyol – Atlético

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Espanyol innehar sextondeplatsen i Primera Division. Periquitos tillhör ligaspelets mest formsvaga lag. Vad Espanyol sysslade med senast mot Las Palmas var under all möjlig kritik, ett sammanfall som heter duga. Espanyol ledde matchen med 2-0 fram till de avslutande tio minuterna, sedan kom reduceringen, kvitteringen, samt på övertid var förlusten också bra nära i samband med Las Palmas brända straff.

Atlético Madrid är tillsammans med Barcelona, de enda som ännu inte förlorat i årets Primera División, men samma motståndare är de fortfarande sex pinnar på efterkälken mot från silverplatsen. Chansen, den finns fortfarande. Det ser kanske inte alltid jättekul ut när Atlético Madrid är i farten. Kvällens gäster är emellertid oerhört konsekventa, vinner tighta matcher och har en enorm försvarsstyrka.

Jag spelar på raka tvåan till 1,80 @ betsson.

  • Match: Espanyol – Atlético
  • Spel: Espanyol (2)
  • Odds: 1,80 @ betsson
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 21:30, 22/12

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar