Espanyol – Levante

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Espanyol har lyckats steppa upp under spelåret. Åtta poäng på sju matcher verkar dock ganska dåligt, men spelschemat har varit väldigt otacksamt med bland annat bortamatcher mot Sevilla, Barcelona, Villarreal och Real Madrid. Espanyol har visat vilken klass laget faktiskt håller, när nivån på motståndet sänks. Där segrarna mot Celta Vigo och Deportivo, samt bortakrysset mot Villarreal stuckit ut.

Levante är tillbaka i det spanska finrummet och i nykomlingsanda inleddes spelåret på ett lovande sätt, där pinnarna trillade på ett mer än önskvärt sätt. Numer har laget tagits ner på jorden igen. Två torskar på följden, mot Real Betis och Levante, med en målskillnad på 0-6 i dessa matcher. Hemmalaget är på gång och dem bör ha en mycket god chans att kamma hem de tre pinnarna på RCDE Stadium.

Jag spelar på raka ettan till 1,83 @ betsafe.

  • Match: Espanyol – Levante
  • Spel: Espanyol (1)
  • Odds: 1,83 @ betsafe
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 13/10

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar