Levante – Leganes

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Levante innehar femtondeplatsen i Primera Division. Bottentrion som varit en bra bit på efterkälken har börjat plocka poäng och detta borde få bland annat Levante att känna pressen underifrån. Granotes har förlorat fyra raka seriematcher, vilket innebär att deras avstånd till det absoluta bottenskiktet krympt till fem poäng. De skulle verkligen behöva plocka en trepoängare i kvällens match.

Leganes innehar tolfteplatsen. Eftersom att de precis lyckades överleva i La Liga, var man sedda som en bottenklubb på nytt. Även om laget kan riskera kontraktet, ska dem ha heder för hur de presterat så här långt. Leganes har förlorat fem av deras sex senaste matcher i ligaspelet. I dessa matcher har det blivit ett mål framåt. Det blir lite missvisande att höja upp Levantes dipp som den värre.

Jag spelar på Levante Draw No Bet till 1,91 @ William Hill.

  • Match: Levante – Leganes
  • Spel: Levante DnB
  • Odds: 1,91 @ William Hill
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21:30, 19/12

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar