Leganes – Granada

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Leganes gör sin andra raka säsong i den spanska andraligan och placerar sig just på en mittenposition i tabellen. Tabellen är otroligt jämn och man har endast sju poäng upp till ledande Cordoba och sju poäng ner till jumbon Almeria. Laget har skrapat ihop 20 poäng så här långt och merparten av dessa har tagits på hemmaplan, på Butarque. Hemmamatcherna från Leganes har innehållit fokus på det offensiva spelet. Med tanke på sitt usla bortaspel så vill nog laget ha ett gynnsamt resultat med sig till Andalusien och drygt två veckor, vilket även det bäddar för offensivt spel.

Granada har gått tungt i La Liga hittills denna säsong och placerar sig precis ovanför nedflyttningsstrecket på 11 inspelade poäng. Jag tycker faktiskt att laget gjort väldigt många bra matcher denna säsong, men oavgjorda resultat och hedersamma förluster klättrar man inte i tabellen med. Tränare Sandoval har sagt att detta är ett utmärkt tillfälle för lite rotation, då han vill ha igång alla spelare. Framåt i planen finns det bredd så det räcker och blir över hos Granada, men bakåt ser det inte alls lika ljust ut. Försvararna Babin, Lomban, Biraghi och Lopes vilas idag, vilket kan luckor bakåt.

Jag sätter en liten slant på över 2 mål i matchen till fint odds. Pengarna tillbaka på exakt två mål.

  • Match: Leganes – Granada
  • Spel: Över 2 mål (goal line)
  • Odds: 1,80 @ bet365
  • Insats: 7/10 units
  • Spelstopp: 21:00

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar