Granada – Sevilla

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Copa del Rey under torsdagen där krislaget Granada gästas av ett gott gåendes Sevilla. Matcherna duggar tätt just nu och då är det allt som oftast bredden i trupperna som fäller avgörande. Vilket av dessa lag som har den bästa bredden behöver vi inte direkt orda om.

Granada är en klubb i kris just nu då laget placerar sig som näst jumbo i La Liga med 13 inspelade poäng. För att hitta lagets senaste ligavinst så får vi gå tillbaka så långt som 20/9 då Athletic Bilbao besegrades på bortagräs. Men efter detta har allt varit ett stort mörker och förra omgångens katastrofala insats mot Cordoba (0-2) var nära att kosta tränare Caparros jobbet. Men det sägs att han får två chanser till där söndagens ligamatch hemma mot Sociedad blir direkt avgörande. Jag tror inte Caparros lägger allt för mycket energi på det här mötet då han dessutom har en del skadebekymmer i truppen.

Senast i raden är anfallare Cordoba som fick kliva av skadad i senaste ligamatchen. Det öppnar upp för lite speltid åt Daniel Larsson som fick göra ligadebut mot Cordoba. Men Daniel Larsson känns inte allt för peppad på att vara kvar i Granada och ska vi gå efter den här intervjun med honom så verkar det inte direkt råda harmoni i laget just nu. Han berättar att Granada var sex man på träningen under tisdagen, vilket säger en del om skadeproblemen man har.

Gladare miner i Sevilla som går riktigt bra i ligan med en 5:e plats och 33 inspelade poäng. Endast en pinne bakom Valencia innebär att laget i allra högsta grad är med och slåss om en CL-plats nästa säsong. Jag skrev lite om vikten av en bra bredd i truppen när det haglar matcher som nu, och det är en bredd som Sevilla definitivt har. Kikar vi vad man hade på bänken i senaste ligamatchen mot Celta Vigo (1-0) så hittar vi bland annat Gameiro, Deulofeu, Aspas och Banega. Det är väldigt dugliga herrar som förmodligen kommer få speltid här och som säkerligen vill visa upp sig från sin bästa sida. Cristoforo och Mbia finns inte tillgängliga för spel mot Granada. Vi sätter även ett frågetecken för Coke samt Carriço. I övrigt har man inga större bekymmer och det finns som sagt en väldigt bra bredd i Sevilla.

Det är mycket som inte stämmer i Granada för dagen och insatsen mot Cordoba var som sagt urusel. Det var tempofattigt över 90 min och det kändes verkligen som ingen i Granada brydde sig ett skit. Matchen mot Sociedad blir väldigt viktig för Caparros och jag tror därför att han kommer ha mindre fokus på den här cupmatchen. Vi testar en insats strax under medel på Sevilla och fyller sedan på om startelvan ser extra lovande ut.

  • Match: Granada – Sevilla
  • Spel: Sevilla (2)
  • Odds: 2,05 @ William Hill
  • Insats: 3/10 units
  • Spelstopp: 20:00

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar