Granada – Levante

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Granada hittas på platsen precis ovanför strecket, med en pinne som skiljer dem från det röda tabellområdet. ”El Graná” har inte vunnit någon av de sex senaste matcherna. Anfallaren Youssef El-Arabi , truppens bästa målskytt är osäker för 90 minuter, men det finns okej back-up och på hemmaplan bör nätet kunna hittas. Räknar med att Granada pushar fram positionerna, en vinst skulle sätta dem i en klart mer bekväm situation inför slutruschen. Blir nästan automatiskt så mot en bottenkonkurrent i rådande situation.

Levante är nästjumbo med ett avstånd på två pinnar upp till just Granada och således till säker mark. Med andra ord: var dessa pinnar hamnar kan lätt betyda skillnaden mellan överlevnad och degradering för båda parter. För resterande bottenkonkurrenter, Sporting Gijón och Getafe främst, skulle krysset eller bortavinsten vara att föredra. I fyra av Levantes sju senaste har det blivit mål för båda lagen. Levante kommer från en meriterande 2-1-vinst över Espanyol och det borde öka den offensiva viljan.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,95 @ bet365.

  • Match: Granada – Levante
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1.95 @ bet365
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 21.00, 21/4

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar