Levante – Getafe

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Levante är tabelljumbo i La liga och satsar stenhårt i jakten på ett nytt kontrakt i det spanska finrummet. Under transferfönstret har tränaren Rubí fått sin trupp märkbart förstärkt med flera klassförvärv, relativa mått mätt. För närvarande skiljer fem pinnar upp till säker mark. Levante har visserligen förlorat tre raka matcher, men detta har varit mot tufft motstånd, dvs. Sevilla, Eibar, Barcelona och prestationerna i de här fajterna behöver man inte alls skämmas över. Sett helt okej ut och nyförvärven är mer acklimatiserade.

Getafe har även deras kontrakt i fara, inte minst med tanke på hur formen ser ut. Getafe kämpar i motvind; har fyra raka förluster med ett spelschema som inte varit i närheten av lika tufft som Levantes. På bortaplan är de näst sämst i hela serien med den horribla resultatraden 1-2-8 och en målskillnad på 9-27. Känns som att Getafe ställs mot Levante vid värsta möjliga tillfälle.

Jag kommer spela Levante -0,25 mål (asian handicap) till 1,82 @ ComeOn.

  • Match: Levante – Getafe
  • Speltips: Levante -0,25 mål (AH)
  • Odds: 1,82 @ ComeOn
  • Insats: 3/10 units
  • Spelstopp: 19/2, 20:30

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar