Malaga – Getafe

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Malaga har briljerat den senaste tiden efter en trög start på säsongen och laget placerar sig på 10:e platsen i tabellen, en pinne framför Getafe. Med sju poäng ner till nedflyttningsstrecket och sju poäng upp till europaplats, tror jag att Malaga kommer vara väldigt offensiva i denna match. ”Los Boquerones” kommer från en imponerande insats, där Eibar bortabesegrades (2-1) och det var en välförtjänt seger som aldrig riktigt var hotad. Innan den vinsten hade Malaga två raka förluster mot Sevilla (1-2) och Barcelona (1-2), men även där spelade man riktigt bra och förtjänade mer.

Getafe har gjort det helt okej den här säsongen då de placerar sig som 11:a i La Liga, med 26 inspelade poäng. Hela 21 av dessa poäng har plockats hemma i huvudstaden, men jag tycker ändå att spelet på resande fot sett lite bättre ut mot slutet. Förvisso förlust i senaste bortamatchen mot Granada (2-3), men innan det vinst mot Sporting Gijon (2-1) och en poäng på Mestalla mot Valencia (2-2). Som ni ser har det blivit en hel del mål i lagets bortamatcher och faktum är att de fem senaste matcherna från Getafe på resande fot klivit över 2,5 mål utan några större problem.

Jag spelar över 2 mål (goal line) i matchen till 1,63 @ ComeOn.

  • Match: Malaga – Getafe
  • Spel: Över 2 mål (goal line)
  • Odds: 1,63 @ ComeOn
  • Insats: 8/10 units
  • Spelstopp: 20:30, 5/2

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar