Getafe – Sociedad

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Getafe placerar sig i skrivande stund på 15:e plats i tabellen, med 14 inspelade poäng. Anledningen till den blygsamma tabellplaceringen är utan tvekan spelet på resande fot, där Getafe endast plockat en poäng på sju matcher. Det håller inte om man vill hålla sig kvar i La Liga. Idag spelar ”Azulones” på Coliseum Alfonso Perez och på hemmaplan har 13 poäng plockats på sju spelade matcher, vilket är klart godkänt. På de fem senaste matcherna har laget plockat tre segrar, där endast Barcelona (0-2) och Rayo Vallecano (1-1) stått i vägen.

Real Sociedad har haft en svag säsong så här långt och det innebar att David Moyes fick lämna sin post till förmån för Eusebio. Baskerna har plockat ett par vinster på slutet och placerar sig just nu på en 13:e plats i tabellen, en poäng framför Getafe. Ser vi till hemma/bortaspelet  så är Sociedad, precis som Getafe, starkast på hemmaplan. Det har sett lite rörigt ut på slutet och det kan straffa sig idag. Hos gästerna har vi en del defensiva bekymmer då vi stryker skadade backtrion Navas, Gonzalez och Zaldua. Inte heller vänsterback Yuri kommer till spel då han är avstängd. Sedan tidigare går även mittfältaren Zurutuza skadad.

Jag testar en insats strax under medel på hemmalaget med pengarna tillbaka vid ett oavgjort resultat.

  • Match: Getafe – Sociedad
  • Spel: Getafe 0.0 (AH)
  • Odds: 1,875 @ bet365
  • Insats: 3/10 units
  • Spelstopp: 20:30

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar