Getafe – Elche

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Getafe hade en stökig inledning på säsongen där man inte riktigt fick spelet att stämma. Fyra förluster på de fem inledande matcherna och det var även tjafs utanför planen med en Pedro Leon som inte fick spela. Men laget har spelat upp sig och nu för tiden tror jag inte att fansen saknar en trög och självisk Pedro Leon, man har fått nya kelgrisar i yttrarna Yoda och Freddy. Dessa två herrar står för något som jag tycker saknats i Getafe, nämligen fart och finess. Getafe är som ett helt nytt lag och med en mognare Sarabia på topp så har Getafe ett ruskigt intressant anfall. Tre vinster och ett kryss på de fyra senaste matcherna alltså, där förlusten kom i derbyt mot Atletico (0-1). Man spelade faktiskt väldigt bra mot Atletico och pressade på i slutet av matchen med en man mindre. Nu är det lättare motstånd och mot ett svajigt Elche tycker jag det är goda chanser för två hemmamål här. Jag rör inte den raka ettan då Elche gärna svingar vilt med sina motståndare, dessutom har Getafe mittback Alexis avstängd och högerback Valera skadad. Vi stryker även anfallare Vazquez (skadad) och Pedro Leon (inte spelklar).

Elche har haft det jobbigt inledningsvis på säsongen och placerar sig på en 17:e plats just nu, precis ovanför nedflyttningsstrecket. Man tog en mycket nödvändigt seger i senaste omgången då Espanyol besegrades med 2-1 på hemmagräs, där brassen Jonathas stod för båda målen. Elche var förra säsongen ett mycket defensivt lag som ville utnyttja misstagen hos sitt motstånd, men det kan vi glömma nu. Den här säsongen har man svingat vilt varenda match där chanserna verkligen haglat, bortsett från hemmamatchen mot Celta Vigo på en regnsjuk plan. På hemmaplan har man faktiskt varit någorlunda målsnåla, samtidigt som man släppt in minst två mål i samtliga av sina bortamatcher. 15 av 22 insläppta mål så här långt har man faktiskt släppt in på resande fot. Mittbacksparet Lomban och Enzo är inte ett av ligans bästa, där den senare inte lyckats ersätta Botía från fjolårssäsongen. Två röda kort åkte man på mot Espanyol vilket innebär att vänsterback Cisma och mittfältaren Rodrigues är avstängda här. Vi stryker även målvakt Herrera som fortfarande går skadad.

Getafe är på gång och med det anfall man har så tycker jag att man ska kunna skada Elche rejält här. Yoda och Freddy kommer ta sig fram på kanterna, sen får vi hoppas att Lafita och Sarabia vaknat på rätt sida. Två hemmamål blir mitt spel och här kör vi en insats strax över medel till fina 2,43 hos Unibet.

  • Match: Getafe – Elche
  • Spel: Getafe över 1,5 mål
  • Odds: 2,43 @ Unibet
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 18:00

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar