Atlético Madrid – Elche

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Vi beger oss idag till Vicente Calderon där Atlético Madrid ska ta ännu ett kliv mot ligaguldet. För motståndet står Elche som är indragna i bottenstriden. Visst ska hemmalaget vinna den här matchen, men jag tror inte det blir några stora siffror och avstår därför handikappspel. Testar istället kortspel på ett par intressanta herrar.

Atletico Madrid toppar alltså ligan med endast fem matcher kvar den här säsongen. Nu tror jag att man kan få det svårt att hålla hela vägen ut, men hemma mot Elche ska man bara plocka tre poäng. Man kommer vara det spelförande laget här och i vanlig ordning så kommer nog Elche spela väldigt avvaktande på bortagräs. Gästerna lär inte sväva iväg så länge det är mållöst och man har visat hela säsongen att man har ett dugligt försvarsspel. Men idag är man lite vingklippta i defensiven då både vänsterback Cisma och defensiva mittfältaren Perez saknas. Största avbräcket skulle jag säga att Perez är, då han genomgående varit en av de bästa spelarna i laget den här säsongen. Han är på lån från Atlético Madrid och Elche var inte allt för sugna på att hosta upp 300k euro för att få nyttja honom i den här matchen. Med Perez borta på mittfältet så tror jag att gästernas backlinje kommer få jobba extra hårt, och där hittar vi mittback Botia samt vänsterback Sapunaru. Om vi börjar med Botia så är han en av de spelarna i ligan som samlat på sig flest gula kort så här långt, hela 15 ”ostskivor” har han på samvetet. Han är inte världens snabbaste spelare och drar sig absolut inte för sparka ner sina motståndare när det krävs. Han kommer idag ställas mot Diego Costa och då kan verkligen vad som helst hända. Costa kommer mata Botia med löpningar hela matchen och det är inte alls omöjligt att vi även får se ett rött kort innan detta är över.

Vänsterback Sapunaru har haft en del skadebekymmer den här säsongen och har endast lirat sju matcher från start så här långt. Men med tanke på hur oslipad den här rumänen är så tycker jag endast att det är en fördel för Elche. Hans senaste framträdande var i bortamatchen mot Granada(förlust 0-1) där han fick tacka för sig efter 71 min, då fick han nämligen sitt andra gula kort i matchen. En väldigt klumpig spelare detta, och även fast han har hjärta så saknas det smarthet. Skörden denna säsong är alltså fem gula och ett rött kort på sina sju matcher, förmodligen det bästa kortsnittet i hela ligan.

  • Match: Atlético Madrid – Elche
  • Spel: Botia/Sapunaru blir varnad
  • Odds: 1,75 @ betsson
  • Insats: 2/10 units
  • Spelstopp: 20:30

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar