Elche – Celta Vigo

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Elche skrev jag om för bara några dagar sedan, då man hade en tuff bortamatch mot Real Madrid på Santiago Bernabeu. Man tog faktiskt ledningen där då Albacar dunkade in en straff efter kvarten spelad, men sedan var det slut på det roliga. Innan pausvilan hade marängerna nätat tre gånger om och efter 90 min hade vi 5-1 till Real Madrid på resultattavlan. Som jag skrivit tidigare så hade Elche ett mycket imponerade försvarsspel förra säsongen, vilket verkar helt bortblåst just nu. 13 mål har man släppt in på de fem inledande matcherna och även fast man mött både Barcelona samt Real Madrid så är det inte bra. Det ser väldigt virrigt ut stundtals och man har haft stora bekymmer med att fina någon balans mellan lagdelarna. Man är inte alls rädda för att sticka upp offensivt har man visat, men hemåtjobbet är man inte lika pigga på att göra. Det har inneburit att man åkt på en hel del kontringar, vilket kommer bli livsfarligt att släppa till mot just Celta Vigo. Elche har en relativt skadefri trupp där vi endast stryker Aarón Ñiguez. Man ser även ut att göra ett målvaktsskifte till den här matchen.

Celta Vigo har imponerat stort i de fem inledande matcherna, där man är ett av fem lag som är obesegrade så här långt. Anfallsspelet är det som varit vägvinnande där man med fart och finess skapar en massa lägen match efter match. Ser vi på de fem inledande matcherna så har man gått över den här linan vid fyra tillfällen, däribland på bortagräs mot Atletico Madrid (2-2). Enda matchen man inte gjort minst två mål var mot Cordoba (1-1) på bortagräs, men där skapade man tillräckligt med lägen för att sätta både två och tre kassar. Man kommer in till den här matchen med vind i seglen då man besegrade Deportivo La Coruna (2-1) i derbyt tidigare i veckan. Det var en match som Celta Vigo kontrollerade stora delar av och även fast Deportivo fick chans att kvittera på straff i slutminuten så var segern rättvis. Bortaplan tror jag kan passa Celta Vigo bra här, då man har många kontringsskickliga spelare i laget med Nolito i spetsen. Man har även en bra bredd i laget just nu, vilket är viktigt när matcherna duggar tätt. Endast Oubina finns på skadelistan för gästerna som kan mönstra en mycket stark elva här.Elche är inget tråklag längre och på hemmaplan så tror jag man kommer uppträda extra offensivt. Det kan Celta Vigo utnyttja i kontringarna och därför spelar jag en medelinsats på minst två bortamål i matchen.

  • Match: Elche – Celta Vigo
  • Spel: Celta Vigo över 1,5 mål
  • Odds: 2,62 @ bet365
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 21:00

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar