Celta Vigo – Bilbao

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Fin måndagsmatch denna vecka då Athletic Bilbao beger sig till Balaí­dos för att ta sig an Celta Vigo. Två lag som spelar en väldigt offensiv fotboll och jag tror vi kommer få se en del mål i den här matchen.

Celta Vigo har varit en trevlig överraskning den här säsongen och placerar sig i mitten av tabellen på 25 inspelade poäng. Till skillnad från förra säsongen så har man flera spelare som kan producera och man har ett par spelare som utvecklats väldigt mycket under Luis Enrique. Lånet från Barcelona, Rafinha, har kanske varit Celta Vigos bästa spelare under säsongen och det är ingen vildare gissning att katalanerna plockar tillbaka den här guldklimpen efter säsongens slut. Men även anfallaren Charles har visat att han håller på den här nivån och åtta fullträffar är inte alls dåligt från förra säsongens skyttekung i segundan. Sedan Enrique tillträdde som tränare så har vi märkt en stor skillnad från förra årets taktik, då man mest drog långbollar på Iago Aspas. Nu är det passningar efter backen som gäller och när man lyckas med detta så kan man rubba vilket lag som helst i ligan. Formen är god och laget som länge var utan seger på hemmagräs har nu tagit tre vinster på de fyra senaste hemmamatcherna. Noterbart är att samtliga dessa vinster har gått över 2,5 mål, och då har man inte stött på något lag med tyngre offensiv. Det ser bra ut hos hemmalaget som endast har ett par långtidsskadade spelare på frånvarolistan.

Athletic Bilbao hade en taskig inledning på säsongen där man hade stora bekymmer med just bortaspelet, men för varje match som spelats så har laget bara sett bättre och bättre ut. Man har inte direkt några spektakulära spelare i laget, men här lägger samtliga spelare ner 110% när man går ut på planen, det kan man alltid lita på. Precis som hos Celta Vigo trivs man med spelet efter backen och det är något som man gör otroligt bra för dagen. När man inte har boll så ser man till att vinna tillbaka den genom att sätta en otroligt hård press och det är många lag som haft problem med detta. Nu är dock Celta Vigo tillräckligt bollskickliga för att spela sig ur den här pressen emellanåt, och då kan istället gästerna få problem bakåt i planen. Laget har en otroligt fin form där man plockat 10 poäng på sina fyra senaste matcher, med målskillnaden 16-5 (!). Ser riktigt bra ut hos gästerna som endast saknar Toquero och Benat här, vilket inte är några avbräck alls.

Det kan bli en ruskigt bra fotbollsmatch detta, då det är två spelande lag som gillar offensiv fotboll. Celta Vigo kommer inte vara blyga när man har hemmagräs och ni som sett Athletic den här säsongen vet att man aldrig är blyga. Över 2,5 mål känns som ett riktigt bra spel.

  • Match: Celta Vigo – Bilbao
  • Spel: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,875 @ bet365
  • Insats: 7/10 units
  • Spelstopp: 22:00

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar